HomeLanguages › Sverige

Fotoetsning | Etsning Metall
Precision Micro är Europas företag Nr.1 för högprecisions etsning (kemisk foto etsning) och elektroformning. Företaget är en oberoende tillverkare av kundanpassade, två och tre dimensionella metallkomponenter för elektronikindustrin, bilindustrin, medicinsk-, flyg / försvar, kommunikationer och finmekanik.

Från shims och packningar till lödpasta stenciler och folie, från skräddarsydda EMI / RFI avskärmning till fjädrar, kontakter, från bränsleceller till optiska pulsgivar- skivor ... Precision Micro har teknik och kunnande för att tillverka komponenter snabbare, mer effektivt och till högsta kvalitet.

Processöversikt

Fotoetsning producerar de mest intrikata, grad och spänningsfria, hög precisions profiler i en mängd olika metaller. Från en enda detalj till miljontals detaljer, ger denna process en snabb, kostnadseffektiv lösning för prototyp till medel / hög volym tillverkning.
Fotoetsning

3Dpc Tillverkningen är en egen process av bockning och hög precision formning, en idealisk tillverkning metod för en variation av små, precisionsdetaljer. Att forma detaljerna görs genom sekventiell användning av standardiserade moduler vilka är lätt tillgängliga eller gammaldags bock verktyg. Detta minskar den kommersiella risken samtidigt blir det korta ledtider.

LEEP och LEEF (Laser Utvecklad Etsnings Process och Laser Utvecklad elektroformning) Dessa nya och egna patentskyddade processer ger olika fördelar vid kemisk etsning och elektroformning med en förstärkt precision i "slutändan". Laser Direkt Avbildning (LDI) används för att tillverka komponenter med snäva toleranser som ger allt högre exakthet och repeterbarhet.

Precision Micro "Fördelar"
Om det kan ske "i form av material, komplexitet och precision, är chansen att Precision Micro kan" göra det ". Vi har bredden och djupet av expert kompetens inom konstruktion och tillverkningstekniken, för att uppfylla alla praktiska krav både effektivt och ekonomiskt.
Hos Precision Micro är vi stolta över att utmana ”status quo” för ständig förbättring ... tänja på gränserna på våra tillverkningsteknologier ... omdefiniering av möjligheter.

Ring din Tekniska säljare idag för att ta reda på hur denna metod kan ge dig fördelar.

Contact: Mr Peter Rydahl
email: precisionmicro.sweden@meggitt.com
Tel: +46 070-354 80 90

Read more about photo chemical etching