HomeLanguages › Netherlands

Foto Etsen - Netherlands
Precision Micro is de No1 firma op het gebied van precisie chemisch foto-etsen in Europa, de meest vooraanstaande, onafhankelijke fabrikant van speciaal vervaardigde twee- en driedimensionale metalen componenten voor elektronica, de auto-industrie, medische toepassingen, lucht- en ruimtevaart, defensie, communicaties en precisie engineering.


Van pasringen en pakkingen tot printstencils en -folie, van op maat gemaakte tegen EMI / RFI beschermende omheiningen tot veren, connectors en contacten, van brandstofcelplaten tot optische coderingsschijven… Precision Micro heeft de technologie en ervaring om de componenten sneller, efficiënter en volgens de hoogste kwaliteitsnormen te vervaardigen.


Procesoverzicht


Chemisch foto-etsen produceert uiterst fijne, braamvrije, stressvrije, precisieprofielen in een groot aantal verschillende metaalsoorten. Van een enkel onderdeel tot miljoenen onderdelen, dit proces verschaft een snelle, voordelige oplossing voor prototype tot medium/ hoog volume fabricage.


3Dpc Fabricage is een in-house combinatie van profilering en precisieformeren, een ideale fabricageroute voor een groot aantal verschillende kleine, mechanische, precisieonderdelen. Formeren bestaat uit het sequentiële gebruik van standaard, modulaire, gemakkelijk verkrijgbare of te maken vormapparatuur, waardoor het commerciële risico verwijderd wordt terwijl de productie- en/of levertijd verkort wordt.


LEEP en LEEF (Laser Evolved Etch Process en Laser Evolved Electroforming) Deze nieuwe en zelfontwikkelde processen combineren de respectieve voordelen van chemisch etsen en elektroformeren met de verbeterde precisie van ‘high end’ Laser Direct Imaging (LDI) voor de productie van componenten met nog kleinere toleranties en nog hogere niveaus van accuraatheid en herhaalbaarheid.


De voorsprong van Precision Micro


Als het ‘een mogelijkheid is’ wat betreft materiaal, complexiteit en precisie, dan heb je alle kans dat Precision Micro het klaarspeelt. Wij bezitten de breedte en diepte van ervaring op het gebied van design en de fabricage knowhow en de technologie om vrijwel alle eisen effectief en op economisch verantwoorde wijze te kunnen vervullen.


Bij Precision Micro zijn wij trots op het feit dat wij de moed hebben de Status Quo uit te dagen en te vervangen door Voortdurende Verbeteringen ... de grenzen van onze fabricagetechnologieën voortdurend terug te duwen … wat mogelijk is steeds opnieuw te definiëren.


Bel uw Technische Verkoopvertegenwoordiger vandaag nog om te weten te komen op welke manier u kunt profiteren van deze aanpak.


Contact: Mr Bonny Van Geel
Tel: +31 499 871 456
Mob: +31 6 814 666 60
Fax: +31 499 871 456
email: bonny.van.geel@meggitt.com